Produktspecifikation

Konsultation -

 

Innebär att vi ses ett tillfälle innan bal/bröllopsdagen för att träffas och du får berätta om dina önskemål pch tankar kring makeup/uppsättning. Makeup och uppsättning görs väldigt enkelt vid detta tillfälle men man får en överblick på hur det kommer att se ut på stora dagen. Detta görs även för att du ska känna dig trygg, att du vet hur du kommer att se ut och för att allt ska gå så smidigt som möjligt. Alla vet ju stressen till fotograferingen på balen eller till vigselakten på bröllopsdagen! Effektivitet är viktigt sådana dagar.

 

MAKEUP - tidsåtgång 45-60 minuter

 

Dag/Kväll-

Jag lägger en enkel makeup som du kan ha på jobbet eller afterworken, dejten eller vill vara lite extra fin till middagen!

 

Fest-

Jag lägger en makeup med koncentration party! Sotning, glitter, eyeliner, strasstenar, lösfransar och dylikt, bara fantasin och ditt eget mod sätter stopp!

 

Bal/Tärna-

Här Jobbar för ett mycket hållbart smink inför varma sommarbröllop, svettig baluppvisning eller helt enkelt långa dagar.

 

Brudmakeup-

Läs gärna om Bal/Tärna. Denna dagen är också den största i ditt liv och jag jobbar in i det sista så du blir nöjd. Konsultation går att boka in mot extra avgift.

 

Brudgum-

Vill du kanske stå ut lite bland alla andra? Här lägger jag en mycket diskret makeup och slutresultatet ska endast vara för blotta ögat att andra får ett fräscht och välmående intryck!

 

 

HÅR - Tidåtgång: 90-180 minuter

 

Hårstyling-

Här får du håret behandlat med värmeverktyg såsom platttång, spolar, locktång, vågtång eller föning. Avslutar med kanske lite tuppering, några flätor och styling produkter. Detta är alltså ingen uppsättning.

 

Uppsättning Bal/Tärna & Brud-

Här sätter jag upp håret efter dina önskemål. Du får gärna själv tänkt till litegrann på hur du vill ha det. Löshår/tiara/pärlnålar/band eller vad du nu vill komplettera uppsä tillkommer till självkostnadspris och se till att dessa är inköpta i god tid innan bröllopsdagen. Konsultation går att boka in mot extra avgift.

 

KURSER -

 

Lektion/Konsultation makeup 60min

Vid detta tillfälle går vi igenom vilka färger som passar dig, hur du bör sminka dig utefter ditt vackra ansikte och självklart en sminkning anpassad efter dina egenskaper.

 

Tjejkväll för få (4pers.)

Boka in mig till förfesten eller till vanligt tjejmys! Jag kommer med stora sminkväskan och sminkar var och en på plats utefter varje persons önskemål. Tänk på att det behövs 45min per peson.

 

Tjejkväll för flera (10pers.)

Kanske har ni personalfest eller riktig tjejfest en kväll? Jag kommer och ger tips och lägger ögonmakeup på var och en. Här är det viktigt att man grundsminkar sig om man vill, alltså allt utom ögon. Räkna med 15 min per person.

ÖVRIGT -

 

Halloween, maskerad-

Här är det också bara fantasin som sätter stopp. Vill du ha en mask sminkad, förvandlas till en zombi eller se ut som spiderman?

 

Barnkalas-

Jag kommer till kalaset med färger och penslar och målar barnen till söta djur eller monster i ansiktet. 2 timmar

 

Magmålning-

Är du gravid och redan nu vill göra något ihop med ditt barn? Jag målar magen i önskat motiv. Antingen hyr du in fotograf som fotograferar er tillsammans eller tar ni foton själva. Jag kan hjälpa till med kontakt till fotograf om så önskas. Detta är en oerhört rolig grej att ersätta eller komplettera maggjutning. 2,5 timmar.

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved - IdaG Makeup & Hair | 0735 - 25 85 73 ida.g.sterneling@live.se | LINKÖPING | 2018